VACATURE

VERPLEEGKUNDIG ADVISEUR


Publicatiedatum: 10 april 2019 14:32

Met ruim 250 deskundige en bevlogen professionals ontzorgen wij ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken en particuliere klanten door het hele land. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de juiste hulpmiddelen en deskundig advies de zelfredzaamheid van de patiënt verbeteren en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven met minder complicaties. Wij beloven daarbij dat we elke dag samenwerken aan betere zorg. 

OneMed groeit, daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die dit begrijpen en hieraan bij willen dragen. Groei je met ons mee?

Hoe ziet je baan eruit?
Als Verpleegkundig Adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten; je bent het visitekaartje van Onemed, die het opbouwen en onderhouden van een goede klantrelatie het allerbelangrijkst. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, zoekt de juiste oplossing en zorgt ervoor dat een juiste basis voor de klant gecreëerd wordt, waar je collega Klantenservice Medewerkers op voort kunnen borduren.

Je hebt elke dag telefonisch contact met onze nieuwe klanten. Door de uitgebreide intake die je met de klant voert, zorg je ervoor dat de zorgvraag juist in kaart gebracht wordt. Hierbij zorg je ervoor dat alle informatie up-to-date blijft, de afspraken met zorgverzekeraars correct verwerkt worden en dat de klant passend advies krijgt. Gesprekken met klanten zijn diepgaand; je denkt mee, adviseert en bent niet bang om door te vragen. Daarnaast ben je in staat klanten te overtuigen van bepaalde productkeuzes.

Tevens ben je (mede)verantwoordelijk voor het geven van instructies over het gebruik en de toepassing van medische hulpmiddelen aan je collega’s en aan particuliere klanten. Je beheerst de werkinstructies binnen het klantproces van de Klantenservice en draagt procesverbeteringen aan. Ook draag je zorg voor een optimale bereikbaarheid en bezetting op de afdeling Klantenservice. Het op peil houden van scholingen benodigd voor het aantal punten met betrekking tot het kwaliteitsregister (V&VN) en het aantal uren voor de BIG registratie horen hier ook bij.

Ongeveer 1 á 2 keer per jaar draai je een week mee in de ’24-uursservice’, waarbij klanten je in geval van spoed na werktijd en in het weekend telefonisch kunnen bereiken.

Wij zijn op zoek naar collega’s die tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar zijn, waaronder ook één collega ter vervanging van een zwangerschapsverlof.

Wat vragen wij van je?

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar recente werkervaring in een verpleegkundige rol;
 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting Verpleegkunde;
 • In bezit van een geldige BIG-registratie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in het gebruik van het MS Office;
 • Ervaring in het gebruik van Microsoft Dynamics Navision is een pré;
 • Bovendien ben je klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Wat wij jou bieden?

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: premievrij pensioen, 34 vakantiedagen per jaar, prestatie bonusregeling, aanbod collectieve zorgverzekeringen en een gratis sport abonnement bij Basic Fit;
 • Een meer dan marktconform instapsalaris van ongeveer € 2.570,- bruto per maand o.b.v. 40 uur met een maximale groei van 35% binnen de salarisschaal;
 • Diverse leuke events die we regelmatig organisatie om het 'samen zorgen we ervoor' gevoel te versterken;
 • Je maakt onderdeel uit van een dynamische werkomgeving waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct!

Extra gegevens