VACATURE

GESPECIALISEERD VERPLEEGKUNDIGE CONTINENTIEZORG 32 UUR PER WEEK

 

Publicatiedatum: 10 december 2020 19:36

Persoonlijke en oprechte aandacht, deskundig advies, uitvoering geven aan het bestelproces door een inlevende en tegelijk zakelijke afhandeling van zijn bestelling. Elke klant weet en voelt dat Onemed ervoor zorgt. Dat is niet zomaar een loze kreet. Bij ons hoeft de klant nergens meer naar om te kijken. 

Voor ons verpleegkundig team zijn we op zoek naar een Gespecialiseerd Verpleegkundige op het gebied van Continentiezorg.

Hoe ziet je baan eruit?

Als Gespecialiseerd Verpleegkundige ben je het visitekaartje van OneMed. Je bent werkzaam binnen het verpleegkundig team voor de productgroep continentiezorg. OneMed onderscheidt zich op het terrein van gespecialiseerde verpleegkundige kennis en ervaring. Door het op regelmatige basis geven van scholingen aan collega’s en externe klanten zorg je ervoor dat hun kennis op peil wordt gehouden. Je fungeert als tweedelijns (telefonische) helpdesk voor zowel onze particuliere klant als de zorgprofessional werkzaam op poliklinieken in ziekenhuizen, binnen verzorging- en verpleeghuizen en huisartsenpraktijken. Specifieke productvragen komen bij jou terecht, welke je door je kennis en ervaring adequaat kan beantwoorden.

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwe producten in je vakgebied en integreert dit binnen de organisatie.

Uiteindelijk streef je, door het inzetten van je expertise, naar 100% klanttevredenheid en een doelmatig gebruik van de hulpmiddelen met een maximaal financieel resultaat en een hoog kwaliteits- en serviceniveau. Om dit te bereiken ben je bereid een stap extra te zetten. 

Je bent pro actief in het volgen van scholingen en neemt deel aan beurzen en symposia. Onemed kan ook vragen om als gespecialiseerd verpleegkundige een bijdragen te leveren voor en tijdens beurzen en symposia. Deze kunnen zowel ’s avonds als in het weekend plaatsvinden.

Daarnaast fungeer je, afgewisseld binnen het verpleegkundige team, als achterban voor onze extra dienstverlening naar onze klant toe: de ‘24-uurs service’. Deze service houdt in dat klanten ons na werktijd en in het weekend telefonisch kunnen bereiken in geval van calamiteiten. In geval van onduidelijkheden ben je bereikbaar voor je collega’s van de Klantenservice en diabetes klanten.

Je werkzaamheden zijn (naast bovengenoemde verantwoordelijkheidsgebieden):

 •        Je zorgt voor het verkrijgen en op peil houden van patiënt-, product- en medische kennis alsmede proces- en service kennis van OneMed;
 •        Je adviseert collega’s en klanten aangaande het assortimentsbeleid en geeft uitleg over nieuwe producten;
 •        Je hebt een signalerende functie betreffende de productkennis van de Medewerker Klantenservice;
 •        Je zorgt voor het op peil houden en toepassen van product-, service- en medische kennis richting te klant en externe zorgverleners;
 •        Je geeft bij klanten thuis uitleg en advies over producten en het gebruik van medische hulpmiddelen
 •        Je hebt een bijdragen in gesprekken met de zorgverzekeraar
 •        Je draagt bij aan het realiseren van verkoopdoelstellingen

Wat vragen wij:

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige binnen het vakgebied continentiezorg. Je ziet het als een leerzame uitdaging om je medische kennis en ervaring in te zetten binnen een commerciële organisatie. Je bent goed in het ondersteunen en trainen van collega’s en klanten. Daarnaast beschik je over overtuigingskracht, een klantgerichte instelling, aanpassingsvermogen, integriteit, luistervaardigheid, sensitiviteit en flexibiliteit.

Wij zoeken een collega die 32 uur per week beschikbaar is. De werklocatie is Eindhoven waarbij je een aantal dagen per week op locatie werkzaam zal zijn.  

Jouw ervaringen:

 •        HBO werk- en denkniveau;
 •        Afgeronde HBO opleiding tot Verpleegkundige;
 •        Gespecialiseerd op het gebied van Continentiezorg met aantoonbare werkervaring;
 •        In bezit van een geldige BIG registratie;
 •        Kennis van de financieringsstructuren in de Nederlandse Gezondheidszorg (WLZ) is een pré;
 •        Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 •        Ervaring in het gebruik van het MS Office.

Wie zijn wij?

OneMed is een toonaangevende Europese leverancier van medische hulpmiddelen en is actief in meerdere landen met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. OneMed Nederland voert de volgende handelsmerken: Bosman Medische Hulpmiddelen, Boeren Medical, De Diabeteswinkel, OneMed Apotheekservice en Diabstore. OneMed neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer serieus door te investeren in thema’s als preventieve zorg, dataveiligheid en privacy, milieu en eerlijke arbeid.

Het blijven leveren van kwaliteitsproducten met de juiste begeleiding vraagt om innovatie. Hierbij is samenwerking in de gehele zorgketen (met zorgverleners, zorgverzekeraars, fabrikanten en natuurlijk de zorggebruiker zelf) essentieel. Het bundelen van de expertise, netwerken en economische kracht van specialisten is nodig om betere zorguitkomsten tegen lagere kosten te realiseren.

Wat bieden wij?

 • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling;
 • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
 • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
 • Een aantrekkelijk salaris (het aanvangssalaris ligt rond de € 2892,93,- bruto per maand op fulltime basis). Het groeipotentieel is nog eens 35%;
 • Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering, gratis sportabonnement bij Basic Fit en keuze uit twee collectieve zorgverzekeringen.
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;

Interesse?

Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij OneMed thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet.

De sollicitatieprocedure

We starten met een kennismakingsgesprek met Annemarie (Corporate Recruiter) en Margreet Wieland (a.i. HR Business Partner). Als het een positief gesprek is, dan hebben we aan dat eerste uur niet voldoende. Daarom zal er nog een verdiepend gesprek plaatsvinden onze commercieel directeur en Teamleider gespecialiseerd verpleegkundige. Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen; dit doen we door middel van een persoonlijkheidstest. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega. Daarnaast is een referentiecheck en het opvragen van een VOG onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen?

Voor aanvullende informatie/ vragen kun je contact opnemen met Annemarie (Corporate Recruiter) via sollicitatie@onemed.com.

Wij verzorgen de werving van onze nieuwe collega zelfstandig. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct!

Extra gegevens