VACATURE

HR BUSINESS PARTNER 36 UUR PER WEEK LOCATIE EINDHOVEN

 

Publicatiedatum: 27 november 2020 09:16

Persoonlijke en oprechte aandacht, deskundig advies, uitvoering geven aan het bestelproces door een inlevende en tegelijk zakelijke afhandeling van zijn bestelling. Elke klant weet en voelt dat Onemed ervoor zorgt. Dat is niet zomaar een loze kreet. Bij ons hoeft de klant nergens meer naar om te kijken. 

Zit streven naar een hoge medewerkerstevredenheid en een sterk werkgeversmerk ook bij jou in het DNA? Heb je een duidelijke visie over de toegevoegde waarde van HR in de rol als business partner en kun je niet wachten hieraan bij te dragen? Ben je toe aan een tweede of derde stap binnen je loopbaan? En voel jij je goed binnen een gedreven, warm-zakelijke en continu verbeterende en veranderende organisatie? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Hoe ziet je baan eruit?

Als HR Business Partner ben je een volwaardig partner voor directie, managers en teamleiders binnen je vakgebied. Dit uit zich in de rol van sparringpartner, vraagbaak, adviseur, coach én stevige gesprekspartner. Je begrijpt de business, kent de organisatie en maakt daartussen de vertaalslag. Je neemt initiatief rondom het HR domein. Door jouw uitgebreide kennis en ervaring draag je bij aan de verdere groei en het realiseren van de doelstellingen van onze organisatie en de afdeling HR. 

Jouw specifieke focusgebied ligt binnen de Business Unit ‘Operational’. Hieronder vallen de afdelingen Klantenservice, Logistiek, Kwaliteit en Business Process Design. Dit zijn grote afdelingen met veel verschillende processen, medewerkers en behoeften. Hierin voel jij je als een vis in het water.

HR heeft binnen OneMed Nederland de basis grotendeels op orde en is bezig om invulling te geven aan ‘HR 2.0’. Voor de aankomende jaren staan strategische projecten geagendeerd, gebaseerd op de visie ‘beste werkgever’. Een aantal thema’s hierbij zijn: employer branding, employee journey en gezonde groei. Diverse deelprojecten zullen de aankomende jaren gerealiseerd mogen worden. Hieraan lever jij, als HR Business Partner, een belangrijke bijdrage. Naast je Business Partner rol voor jouw Business Unit ga je je actief bezig houden met HR-gerelateerde en organisatie-brede onderwerpen, zoals: talentontwikkeling en employer branding. Hier ligt jouw passie en je kwaliteit.

Jouw werkzaamheden:

 • Je adviseert, coacht en faciliteert de interne organisatie (directie, managers en teamleiders) binnen het HR vakgebied (in-, door- en uitstroom, persoonlijke ontwikkeling, HR vraagstukken, verzuim, opleiding en training, werving en selectie, strategie, beleid, interventie, juridische zaken, HR-instrumenten, etc.);
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van het strategische HR beleid (afgestemd op de organisatiestrategie) en de doorvertaling hiervan naar concrete afdelingsplannen, projecten en activiteiten;
 • Je initieert en participeert in organisatieveranderings-, afdelingsoverschrijdende en/of (internationale) HR projecten;
 • Je bent verantwoordelijk voor het werving en selectieproces van specialisten en leidinggevenden binnen Onemed en maakt hierbij gebruik van de (administratieve) ondersteuning, kennis en het netwerk van onze Corporate Recruiter;
 • Je genereert en analyseert HR data ten behoeve van de organisatie- en personeelsontwikkeling;
 • Je volgt actief de HR gerelateerde ontwikkelingen, kansen en bedreigingen in de markt en komt proactief met verbetervoorstellen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van de uitvoer van het totale HR beleid inclusief het arbeidsvoorwaardenpakket en het gebruik van het personeelsinformatiesysteem;
 • Je levert een actieve bijdrage aan de cultuurbewaking binnen de organisatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, ontwikkelen, implementeren, professionaliseren en bijstellen van passende HR instrumenten en –processen.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van HR evaluaties, exitgesprekken en het medewerkerstevredenheidsonderzoek, en maakt, in samenwerking met directie, managers en teamleiders, de doorvertaling naar verbetervoorstellen.

Je afdeling:

De afdeling HR bestaat uit zes collega’s: Janneke (HR Medewerker), Annemarie (Corporate Recruiter), Angelique (Learning & Development Specialist), Joanne (HR Business Partner), Margreet (a.i. HR Business Partner) en Marijke (HR Manager).

Jouw kwaliteiten:

 •        Een warm-zakelijke persoonlijkheid
 •        Een teamspeler met een flexibele instelling (samen zorgen we ervoor)
 •        Nuchter/ met beide benen op de grond
 •        Pragmatische instelling en adviesvaardig
 •        Draagvlak kunnen creëren voor het succesvol uitdragen van de HR visie
 •        Weten waar prioriteiten liggen en flexibel zijn hierin te switchen
 •        Toegankelijk

Wat vragen wij:

 •        HBO werk- en denkniveau;
 •        Minimaal 5 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie;
 •        Minimaal een (afgeronde) HBO opleiding richting Human Resources Management (bijvoorbeeld HRM, P&A);
 •        Actuele kennis van HR-processen, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht;
 •        Kunnen schakelen op verschillende niveaus (operationeel, tactisch en strategisch);
 •        Ervaring met projectmatig werken en het zelfstandig coördineren en uitvoeren van projecten;
 •        Ervaring hebben met en comfortabel voelen in een continu veranderende organisatie;
 •        Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 •        Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 •        Ervaring in het gebruik van Profit (AFAS) is een pre;
 •        In bezit van rijbewijs B.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega die minimaal 36 uur per week beschikbaar is. De werklocatie is op ons hoofdkantoor in Eindhoven. Ons Warehouse (afdeling Logistiek) is gevestigd op twee andere locatie binnen Eindhoven, waar je ook met enige regelmaat werkzaam zult zijn.

Wie zijn wij?

OneMed is een toonaangevende Europese leverancier van medische hulpmiddelen en is actief in meerdere landen met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. OneMed Nederland voert de volgende handelsmerken: Bosman Medische Hulpmiddelen, Boeren Medical, De Diabeteswinkel, OneMed Apotheekservice en Diabstore. OneMed neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer serieus door te investeren in thema’s als preventieve zorg, dataveiligheid en privacy, milieu en eerlijke arbeid. Het blijven leveren van kwaliteitsproducten met de juiste begeleiding vraagt om innovatie. Hierbij is samenwerking in de gehele zorgketen (met zorgverleners, zorgverzekeraars, fabrikanten en natuurlijk de zorggebruiker zelf) essentieel. Het bundelen van de expertise, netwerken en economische kracht van specialisten is nodig om betere zorguitkomsten tegen lagere kosten te realiseren.

Wat bieden wij?

 • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling;
 • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
 • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
 • Een aantrekkelijk salaris (het aanvangssalaris ligt rond de € 3.900,- bruto per maand op fulltime basis). Het groeipotentieel is nog eens 35%;
 • Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering, gratis sportabonnement bij Basic Fit en keuze uit twee collectieve zorgverzekeringen.
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;

Interesse?

Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij OneMed thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet.

De sollicitatieprocedure

We starten met een kennismakingsgesprek met Annemarie (Corporate Recruiter) en MargreeT (a.i. HR Business Partner). Als het een positief gesprek is, dan hebben we aan dat eerste uur niet voldoende. Daarom zal er nog een verdiepend gesprek plaatsvinden met Marijke ( HR Manager) . Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen; dit doen we door middel van een persoonlijkheidstest. Ook ons MT wil een kop koffie met je drinken. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega. Daarnaast is een referentiecheck en het opvragen van een VOG onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen?

Voor aanvullende informatie/ vragen kun je contact opnemen met Annemarie Reijerman (Corporate Recruiter) via sollicitatie@onemed.com.

Wij verzorgen de werving van onze nieuwe collega zelfstandig. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Extra gegevens