VACATURE

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST 24 - 32 UUR PER WEEK LOCATIE EINDHOVEN

 

Publicatiedatum: 15 december 2020 09:28

Voor onze afdeling Business Support zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker. Wij zijn op zoek naar iemand die proactief contact heeft en contact legt met onze zakelijk klanten. Ben jij degene die vanuit een klantgerichte blik aan de slag gaat en wil je jouw steentje gaan bijdragen binnen Business Support en aan het Sales team? Dan zoeken wij jou! 

Hoe ziet de baan eruit?

Binnen het team Business Support ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze zakelijke klanten voor alle zorggebruikersgroepen binnen Onemed. Je fungeert als vraagbaak en sparringpartner voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen op poli’s en verpleegkundigen waar wij onze producten en diensten leveren. Jij zorgt ervoor dat alle ondersteunende en administratieve zaken in de verschillende processen optimaal worden afgestemd en uitgevoerd. Door jouw communicatieve vaardigheden, klantgerichte instelling en procesmatige inzicht ben je in staat mee te denken in de verschillende processen en deze aan te scherpen en optimaliseren, ontdek je verbeterpunten en kom je met oplossingen, welke jij succesvol implementeert.

Je hebt zowel een uitvoerende als een ondersteunende en controlerende rol. Daarbij is nauwkeurigheid, betrokkenheid, eigenaarschap, ondernemerschap en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel essentieel. Je bent in staat op gezette en gestructureerde wijze te werken, zodat de zakelijke klant zich gehoord en begrepen voelt. Je bent je bewust van je bijdrage in het team en richting de klant, met oog voor resultaat. Je streeft naar 9+ en een optimale klanttevredenheid.

De werkzaamheden:

 • Je hebt veelvuldig contact met Sales, waaronder klantmanagers en accountmanagers. Je denkt proactief mee en bent gericht op het behalen van KPI’s betreffende afschrijving en omloopsnelheid.
 • Om dit te bereiken stel je proactief rapportages op en analyseer je deze rapportages, in samenwerking met klant- en accountmanagers;
 • Je organiseert en plant activiteiten voor zakelijke klanten;
 • Je draagt zorg voor de inrichting van het Zorgportaal;
 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voorraad, dat wil zeggen dat je de polivoorraad in Navision beheert en dat je het voorkeursassortiment per poli bewaakt. Indien nodig schakel je met klantmanagers en accountmanagers om de voorraadbeheer verder te optimaliseren;
 • Je hebt veel telefonisch overleg en/ of afstemming met zakelijke klanten (zorggebruikersgroep breed) en optimaliseert onder andere de orders die voortvloeien uit deze gesprekken;
 • Je beantwoordt vragen van zakelijke klanten over Zorgportaal en andere zaken, gaat proactief aan de slag met meldingen, en zorgt ervoor dat deze worden opgepakt;
 • Je draagt zorg voor het opbouwen en proactief onderhouden van goede contacten met de klant, verpleegkundige en verwijzer;
 • Je vraagt aanvraag machtigingen op bij de zakelijke klant;
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledig afhandelen en registeren van klachten vanuit de zakelijke klant;
 • Je beheerst de werkinstructies binnen het klantproces van Onemed en draagt proactief procesverbeteringen aan;
 • Je zorgt ervoor dat je kennis verkrijgt en jouw kennis op peil houdt van o.a. het klantdossier, de product- en medische kennis, de kennis van het totale klantproces/ zorgproces, de afspraken met de zorgverzekeraars en de financieringsstructuren in de Nederlandse gezondheidszorg (AWBZ, WMO, Zorgverzekeringswet en MSVT).

Wat vragen wij:

 •     HBO werk- en denkniveau;
 •     Minimaal 3 jaar werkervaring binnen commerciële functie
 •     Communicatief vaardig, daadkrachtig, organisatorisch sterk, resultaatgericht en een teamplayer;
 •     Een goede, duidelijke telefoonstem (geen overheersend dialect);
 •     Ervaring in het gebruik van MS Office;
 •     Ervaring in het gebruik van Microsoft Dynamics Navision;
 •     Wij zoeken een nieuwe collega die inzetbaar is voor 24 - 32 uur per week

Wie zijn wij?

OneMed is een toonaangevende Europese leverancier van medische hulpmiddelen en is actief in meerdere landen met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. OneMed Nederland voert de volgende handelsmerken: Bosman Medische Hulpmiddelen, Boeren Medical, De Diabeteswinkel, OneMed Apotheekservice en Diabstore. OneMed neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer serieus door te investeren in thema’s als preventieve zorg, dataveiligheid en privacy, milieu en eerlijke arbeid.

Het blijven leveren van kwaliteitsproducten met de juiste begeleiding vraagt om innovatie. Hierbij is samenwerking in de gehele zorgketen (met zorgverleners, zorgverzekeraars, fabrikanten en natuurlijk de zorggebruiker zelf) essentieel. Het bundelen van de expertise, netwerken en economische kracht van specialisten is nodig om betere zorguitkomsten tegen lagere kosten te realiseren.

Wat bieden wij?

 • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling;
 • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
 • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
 • Een aantrekkelijk salaris (het aanvangssalaris ligt rond de € 2656,- bruto per maand op fulltime basis). Het groeipotentieel is nog eens 35%;
 • Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering, gratis sportabonnement bij Basic Fit en keuze uit twee collectieve zorgverzekeringen.
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;

Interesse?

Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij OneMed thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet.

De sollicitatieprocedure

We starten met een kennismakingsgesprek met Annemarie (Corporate Recruiter) en Sifra van den Dungen ( Teamleider). Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen; dit doen we door middel van een persoonlijkheidstest. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega. Daarnaast is een referentiecheck en het opvragen van een VOG onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen?

Voor aanvullende informatie/ vragen kun je contact opnemen met Annemarie (Corporate Recruiter) via sollicitatie@onemed.com.

Wij verzorgen de werving van onze nieuwe collega zelfstandig. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct!

Extra gegevens