VACATURE

Magazijnmedewerker 40 uur per week locatie Eindhoven

 

Publicatiedatum: 26 november 2020 08:00

Met ruim 250 deskundige en bevlogen professionals ontzorgen wij ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken en particuliere klanten door het hele land. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de juiste hulpmiddelen en deskundig advies de zelfredzaamheid van de patiënt verbeteren en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven met minder complicaties. Wij beloven daarbij dat we elke dag samenwerken aan betere zorg.

OneMed groeit, daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die dit begrijpen en hieraan bij willen dragen. Groei je met ons mee?

Hoe ziet je baan eruit?
Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van diverse zorgproducten. Je begrijpt dat ‘jouw’ klant afhankelijk is van de hulpmiddelen die jij voor hem of haar verzorgt. 

Daarnaast ken je het belang van het correct en tijdig versturen van zendingen naar onze klanten. Je zorgt dus samen met je collega’s voor een goed beheer van de logistieke huishouding. Wanneer je problemen ziet weet je hiervoor oplossingen te bedenken die we vaker in kunnen zetten. Je durft hier ook initiatief toe te nemen. Je werkt volgens de geldende veiligheidsafspraken en bedrijfsvoorschriften.

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen. Door jouw ruime ervaring binnen de logistiek ben je inzetbaar op al deze processen.  Als het nodig is neem je deel aan projecten die een aparte inzet van logistiek vragen.

Wij zoeken een enthousiaste collega die op fulltime of flexibele basis per week beschikbaar is. Onze werktijden in de dagdienst zijn van 09.00 uur tot 17.30. Eën keer per zes weken ben je flexibel beschikbaar voor de avonddienst van 13:00 tot 21:30 uur. 

Wat vragen wij van je?

 • Minimaal 2 jaar ervaring als allround logistiek medewerker (is een must!);
 • LBO+/MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent zelfstandig en zelfsturend;
 • In bezit van een hef- en/of reachtruckcertificaat heeft de voorkeur;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in het gebruik van het MS Office pakket;
 • Ervaring in het gebruik van Microsoft Dynamics Navision is een pré;

Wat wij jou bieden?

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zie algemene pagina “arbeidsvoorwaarden”);
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;
 • Je maakt onderdeel uit van een dynamische werkomgeving waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.
 • Een aantrekkelijk salaris.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct!

Extra gegevens