VACATURE

MEDEWERKER KLANTENSERVICE / KLANTADVISEUR 12/40 uur per week locatie Eindhoven 

 

Publicatiedatum: 23 november 2020 14:09

Hoe ziet je baan eruit?

Als klantadviseur ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje voor onze particulieren klanten.

Geen werkdag is hetzelfde. Het ene moment ben je bezig om bestaande klanten te benaderen en te kijken of je kunt helpen bij een nieuwe bestelling, het andere moment krijg je een nieuwe klant aan de lijn en help je deze met een persoonlijke en warme benadering. Je stelt de juiste vragen, en door de kennis die je hebt van de producten en vele regels van zorgverzekeraars, weet je tot juiste bestelling te komen. Je verwerkt alle informatie en gegevens in ons Navision systeem.

Wat vragen wij van je?

 •          Je vindt veelvuldig telefonisch contact met klanten heel leuk;
 •          Je bent empathisch en resultaatgericht;
 •          12 tot 40 uur per week beschikbaar;
 •          Een warm zakelijke instelling;
 •          Je bent een aanpakker, en hebt een 'samen zorgen we ervoor' mentaliteit;
 •          HBO werk- en denkniveau;
 •          Goede beheersing met computer systemen; Excel, Word, Outlook en ervaring in het gebruik van Microsoft Dynamics Navision is een pré;
 •          Een goede, duidelijke en zuivere telefoonstem (zonder overheersend dialect);
 •          Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou bieden?

 •          Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: premievrij pensioen, 34 vakantiedagen per jaar, prestatie bonusregelingen, aanbod collectieve                 zorgverzekeringen en een gratis sport abonnement bij Basic Fit;
 •          Een salaris wat afhankelijk is van ervaring en achtergrond;
 •          Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;
 •          Een internationale werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om je verantwoordelijkheid verder te ontplooien en je leercurve te versnellen;
 •          Je maakt onderdeel uit van een dynamische werkomgeving waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.

Over Onemed:

Met ruim 250 deskundige en bevlogen professionals ontzorgen wij ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken en particuliere klanten door het hele land. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de juiste hulpmiddelen en deskundig advies de zelfredzaamheid van de patiënt verbeteren en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven met minder complicaties. Wij beloven daarbij dat we elke dag samenwerken aan betere zorg.

Sollicitatieprocedure

We starten met een kennismakingsgesprek bij ons op het hoofdkantoor met Annemarie ( Corporate Recruiter). Zijn we beide na dit kennismakingsgesprek nog steeds enthousiast dan zullen we een persoonlijkheidstest afnemen en heb je een gesprek met de teamleider van de afdeling. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en kunnen we je welkom heten als onze nieuwe collega.

Vragen?

Heb je vragen over de procedure of over de functie neem dan contact op met Annemarie Reijerman ( Corporate Recruiter) via a.reijerman@onemed.com

Vanuit klantbelang hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze klantadviseurs. Bovenstaande wensen en eisen zijn voor ons dan ook essentieel. We willen daarom benadrukken om alleen te solliciteren wanneer je hieraan voldoet. Mocht je al eerder hebben gesolliciteerd en zijn afgewezen, dan raden we af om nogmaals te reageren.

 

 

Wij verzorgen de werving van onze nieuwe collega zelfstandig. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct!

Extra gegevens