VACATURE

KLANTADVISEUR


Publicatiedatum: 21 maart 2019 09:00

Met ruim 250 deskundige en bevlogen professionals ontzorgen wij ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken en particuliere klanten door het hele land. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de juiste hulpmiddelen en deskundig advies de zelfredzaamheid van de patiënt verbeteren en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven met minder complicaties. Wij beloven daarbij dat we elke dag samenwerken aan betere zorg.
OneMed groeit, daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die dit begrijpen en hieraan bij willen dragen. Groei je met ons mee?

Hoe ziet je baan eruit?
Als Medewerker Klantenservice ben je het visitekaartje van OneMed. Je vindt het opbouwen en onderhouden van een goede klantrelatie het allerbelangrijkst. Je hebt elke dag telefonisch contact met onze klanten. Of het nu om inkomend of uitgaand telefoonverkeer gaat, je hebt altijd alle aandacht voor het gesprek, terwijl je de klantgegevens optimaliseert in ons klantsysteem (Microsoft Dynamics Navision). Je weet snel je weg te vinden binnen de vele regels die door de zorgverzekeraars zijn gesteld en bent op de hoogte van de uitzonderingen. Gesprekken met klanten zijn diepgaand; je denkt proactief mee, adviseert en bent niet bang om door te vragen. Daarnaast ben je in staat klanten te overtuigen van bepaalde productkeuzes.

Je draagt bij aan het realiseren van verkoopdoelstellingen en draagt zorg voor een goede after-sales-service. Je bent verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling en verzorgt daarnaast de bijkomende administratie zoals het invoeren, controleren en verwerken van zowel bestellingen als klantgegevens.

Altijd geldt dat je je product-, service- en medische kennis richting de klant op peil houdt en weet daardoor ook de klantbehoeften te vertalen naar onze dienstverlening. Deze kennis wordt je aangeleerd door onze verpleegkundigen.

Ongeveer 1 á 2 x per jaar draai je een week mee in de ’24-uursservice’, waarbij klanten je in geval van spoed na werktijd en in het weekend telefonisch kunnen bereiken.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar is. Onze werktijden voor de afdeling Klantenservice liggen tussen 8.00 uur en 17.30 uur, waarbij je 2 keer per maand een avonddienst werkt tot 21.00 uur. 

Wat vragen wij van je?

 • Passie voor de zorg;
 • Warme zakelijkheid en integriteit;
 • Een 'samen zorgen we ervoor' mentaliteit;
 • Snel kunnen schakelen;
 • MBO+ werk- en denkniveau;Recente ervaring in een commerciële functie binnen een klantenservice omgeving (contactcenter of commerciële binnendienst) is een pre;Aantoonbaar 1 (of meer) jaar recente ervaring in een commerciële functie binnen een klantenservice omgeving (contactcenter of commerciële binnendienst);
 • Goede beheersing met computer systemen; Excel, Word, Outlook en ervaring in het gebruik van Microsoft Dynamics Navision is een pré;
 • Een goede, duidelijke en zuivere telefoonstem (zonder overheersend dialect);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Bovendien ben je klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Vanuit klantbelang hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze klantadviseurs. Bovenstaande wensen en eisen zijn voor ons dan ook essentieel. We willen daarom benadrukken om alleen te solliciteren wanneer je hieraan voldoet. Mocht je al eerder hebben gesolliciteerd en zijn afgewezen, dan raden we af om nogmaals te reageren.

Wat wij jou bieden?

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: premievrij pensioen, 34 vakantiedagen per jaar, prestatie bonusregelingen, aanbod collectieve zorgverzekeringen en een gratis sport abonnement bij Basic Fit;
 • Een meer dan marktconform instapsalaris van € 2.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur met een maximale groei van 35% binnen de salarisschaal;
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;
 • Een internationale werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om je verantwoordelijkheid verder te ontplooien en je leercurve te versnellen;
 • Je maakt onderdeel uit van een dynamische werkomgeving waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Extra gegevens