VACATURE

KLANTADVISEUR (FT, 32-40 uur)

 

Publicatiedatum: 9 november 2020 08:00

Met ruim 250 deskundige en bevlogen professionals ontzorgen wij ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken en particuliere klanten door het hele land. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de juiste hulpmiddelen en deskundig advies de zelfredzaamheid van de patiënt verbeteren en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven met minder complicaties. Wij beloven daarbij dat we elke dag samenwerken aan betere zorg.
OneMed groeit, daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe (parttime en fulltime) collega’s die dit begrijpen en hieraan bij willen dragen. Groei je met ons mee?

Hoe ziet je baan eruit?

In de ochtend begin je de dag met de dagstart. Om 8.25 komt het hele team samen, waarbij jullie met de teamleider en seniors de prioriteiten van de dag bespreken. 

De laatste informatie over werkwijzen, producten, resultaten en doelstellingen worden hier kort besproken. Je durft je vraag te stellen als het niet duidelijk is. Om 8.30 uur ga je met alle collega’s aan de slag om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Telkens krijg je een nieuwe klant aan de lijn en je helpt deze met een persoonlijke en warme benadering. Je stelt de juiste vragen, en door de kennis die je hebt van de producten en vele regels van zorgverzekeraars, weet je tot juiste bestelling te komen. Je verwerkt alle informatie en gegevens in ons Navision systeem.

Door een van onze senior medewerkers wordt je regelmatig persoonlijk gecoacht op onderdelen zoals gesprekstechnieken, kennis van het systeem, en je commerciële resultaten. met andere collega’s of buiten tijdens een gezellige lunchwandeling.

Regelmatig neem je deel aan producttrainingen, en op die manier is jouw kennis altijd up to date. Onze verpleegkundigen staan altijd klaar om je nóg meer te leren.

Via ontvangen klantfeedback krijg je terugkoppeling van jouw klanten over jullie gesprekken! Omdat onze klanten ons waarderen met een 9, zijn dat vooral complimentjes, en dus ontzettend leuk om te lezen!

Ongeveer 1 á 2 x per jaar draai je een week mee in de ’24-uursservice’, waarbij klanten je in geval van spoed na werktijd en in het weekend telefonisch kunnen bereiken.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die 32 tot 40 uur per week beschikbaar zijn. Onze werktijden voor de afdeling Klantenservice liggen tussen 8.00 uur en 21.00 uur, waarbij de grootste bezetting overdag tussen 8.30 en 17.00 is. 

Wat vragen wij van je?

 • Je vindt veelvuldig telefonisch contact met klanten heel leuk;
 • Je bent empatisch en resultaatgericht;
 • Je bent een aanpakker, en hebt een 'samen zorgen we ervoor' mentaliteit;
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Aantoonbaar 1 (of meer) jaar recente ervaring in een commerciële functie binnen een klantenservice omgeving (contactcenter of commerciële binnendienst);
 • Goede beheersing met computer systemen; Excel, Word, Outlook en ervaring in het gebruik van Microsoft Dynamics Navision is een pré;
 • Een goede, duidelijke en zuivere telefoonstem (zonder overheersend dialect);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Vanuit klantbelang hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze klantadviseurs. Bovenstaande wensen en eisen zijn voor ons dan ook essentieel. We willen daarom benadrukken om alleen te solliciteren wanneer je hieraan voldoet. Mocht je al eerder hebben gesolliciteerd en zijn afgewezen, dan raden we af om nogmaals te reageren.

Wat wij jou bieden?

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: premievrij pensioen, 34 vakantiedagen per jaar, prestatie bonusregelingen, aanbod collectieve zorgverzekeringen en een gratis sport abonnement bij Basic Fit;
 • Een meer dan marktconform instapsalaris van € 2.298,- bruto per maand o.b.v. 40 uur met een maximale groei van 35% binnen de salarisschaal;
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;
 • Een internationale werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om je verantwoordelijkheid verder te ontplooien en je leercurve te versnellen;
 • Je maakt onderdeel uit van een dynamische werkomgeving waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer direct!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Extra gegevens